Ta vare på deg selv
Ta vare på den syke
Ta vare på familien
Ta vare på barna
Kursportal_knapp
Kursportal_knapp_hover
05. april 2022

Årets Pårørendekommune 2022 – nominasjonen har startet

Fram til 1. juni kan du nominere din kandidat. Vinneren presenteres under Pårørendekonferansen i september.
Årets Pårørendekommune 2022 – nominasjonen har startet
Ellipse%2035
Vilhelm
Tekst:

​Vilhelm Viksøy

Journalist og mediaansvarlig
For sjette året på rad ønsker Pårørendesenteret å kåre årets pårørendekommune.
 
– Målet med prisen er å løfte fram og inspirere til godt pårørendearbeid i kommune-Norge, sier Unn Birkeland, juryleder og daglig leder ved Pårørendesenteret i Stavanger.
 
Godt pårørendearbeid kan bety så mangt og vil variere fra kommune til kommune avhengig av befolkningsmengde og -sammensetning, heter det i nominasjonskriteriene. Der understrekes det også at størrelsen på kommunen ikke har betydning.
 
– Små kommuner har like god mulighet til å vinne som store.
 
Et ønske med prisen er å synliggjøre pårørendes bidrag i omsorgsarbeid og deres behov for støtte og medvirkning. Du kan lese mer om prisen, kriteriene, nominasjonsprosessen og tidligere vinnere på Pårørendeprogrammet.no

Nominasjonsrunden varer fram til 1. juni, og nominasjonsprosessen er åpen for alle. Det betyr at du allerede nå kan gå inn og foreslå din kanditat.

Prisen deles ut på Pårørendekonferansen 2022 – onsdag 21. september. Selve prisen er en sjekk på 10.000 kroner og et kunstverk av billedkunstner Stanley Stornes. 
 
Juryen består av Nasjonalforeningen for Folkehelsen, NKS veiledningssenter for pårørende i Nord Norge, Landsforeningen for Pårørende innen Psykisk helse (LPP), Nettverk for pårørendeforskning, KS, Stiftelsen Pårørendesenteret, Fagforbundet og fjorårets vinner: Kristiansand kommune.
%c3%a5rets p%c3%a5r%c3%b8rendekommune 2022 - arrang%c3%b8rer
 
 
Tilbake_pil
Tilbake
printer
Skriv ut