Ta vare på deg selv
Ta vare på den syke
Ta vare på familien
Ta vare på barna
Kursportal_knapp
Kursportal_knapp_hover
29. januar 2024

Dag Husebø til Pårørendesenteret

Professor og tidligere prorektor ved Universitetet i Stavanger, Dag Husebø, har begynt på Pårørendesenteret. Dag har lang fartstid fra universitetssektoren og har utdannelse i pedagogikk, psykologi og religionspsykologi med en doktorgrad i utdanningsvitenskap.
Dag Husebø til Pårørendesenteret
Ellipse%2035
Borghild%20Eld%C3%B8en%20copy
Tekst:

​Borghild Eldøen

Kommunikasjonssjef
– Jeg er så glad for at vi med Dag om bord vil få styrket vår kompetanse på mange områder, sier daglig leder i Pårørendesenteret Unn Birkeland.

– Han vil bidra med grunnleggende forståelse av hva læring er og vil være med å utvikle organisasjonen mot å bli et nasjonalt kompetansesenter, utdyper Unn og viser til at Pårørendesenteret jobber stadig mer med å styrke kompetansen til dem som driver direkte pårørendearbeid i hele landet.
 

Jeg er så glad for at vi med Dag om bord vil få styrket vår kompetanse på mange områder.

Unn Birkeland, daglig leder
 
– Hvorfor Pårørendesenteret, Dag?
– Jeg har alltid vært på jakt etter mening i det jeg gjør, og ønsker for å bygge ting som har betydning for andre. Begge deler får jeg her. Senteret har store ambisjoner som jeg gleder meg til å få lov å bidra til, sier Dag som i over 10 år ledet UniPed, enheten ved Universitetet i Stavanger (UiS) som har som mål å styrke kvalitet i utdanningene gjennom å støtte og utvikle undervisningskvaliteten og kompetansen til de vitenskapelige ansatte.

– På slutten i den jobben gikk jeg litt på repeat, og drev alt for mye med administrativ ledelse, med personal og økonomi. For meg som brenner for faget var tiden inne til nye utfordringer, forklarer Dag som ønsker å bidra med forståelse for hva som skal til for å utvikle organisasjonen til beste for dem den er til for.

– Det er jo egentlig det jeg har holdt på med i alle mine år på universitetet, legger han til.
Tilbake_pil
Tilbake
printer
Skriv ut