Ta vare på deg selv
Ta vare på den syke
Ta vare på familien
Ta vare på barna
Kursportal_knapp
Kursportal_knapp_hover
13. november 2020

Ny bok: «Solskinn i helvete»

Anita Aanonsen Jernquist forteller sin historie som begynte i 2013 da sønnen Espen på 20 ble alvorlig syk med aggressiv blodkreft.
Ny bok: «Solskinn i helvete»
Ellipse%2035
Tekst:

Hun fant ingen pårørendehistorier om temaet, noe som kunne gi trøst og inspirasjon i en svært vanskelig tid, og begynte derfor selv å skrive dagbok, noe hun gjorde gjennom hele sykdomsperioden.
 
Håpet hennes er at boken, «Solskinn i helvete» skal bidra til at noen finner lys i tunellen når det ser som mørkest ut.
 
Anita Aanonsen Jernquist (f.1962) er utdannet kjemiingeniør, daglig leder i Agder Renovasjon IKS, og har arbeidet i avfallsbransjen siden 2007. Hun har to sønner, Erik og Espen Fremmerlid, og bor i Arendal sammen med sin mann Dag Tore Jernquist.

En leser skriver: «Forfatteren fanget meg på første side, og jeg leste hele boka på direkten. Forfatteren skriver på en måte som nesten griper fysisk tak i meg. Anita Aanonsen Jernquist balanserer mesterlig når hun formidler håp og håpløshet. Budskapet er krystallklart: Selv om mange mennesker kjemper forgjeves mot kreftsykdom, er det håpet vi må holde fast ved. Ganske utrolig at man kan få en god følelse av å lese ei bok om kreft.»

Boka kan kjøpes på gaveca.no. 25 kroner av hver solgte bok går til Kreftforeningen.
 
Tilbake_pil
Tilbake
printer
Skriv ut