Ta vare på deg selv
Ta vare på den syke
Ta vare på familien
Ta vare på barna
Kursportal_knapp
Kursportal_knapp_hover
24. september 2021

Pårørendekonferansen 2021: Overveldende god respons

– Vi er så utrolig glade for at vi har truffet både i form og innhold, sier Unn Birkeland, som sammen med Anne Kristine Bergem ledet årets streamede konferanse onsdag denne uken.
Pårørendekonferansen 2021: Overveldende god respons
Ellipse%2035
Bethi
Tekst:

​Bethi Dirdal Jåtun

Journalist
Tilbakemeldingene har allerede begynt å strømme inn, og Birkeland, som også er daglig leder av Pårørendesenteret, er overveldet over responsen.
 
– Vi er veldig takknemlige for at deltakerne tar seg tid til å gi oss kvalitative tilbakemeldinger, sier hun og kan allerede nå fastslå én viktig endring til neste års konferanse:
 

Lover flere pauser neste år

– Det blir flere pauser. Utrolig mange har påpekt at de savnet jevnlige avbrekk i løpet av konferansen. Nå kunne de ikke gå fra i frykt for å ikke få med seg alt, sier hun.
 
Alle deltakerne har anledning til å se hele eller deler av konferansen også fem dager etter konferanseslutt, men spesielt for de som satt sammen som gruppe, var behovet for flere pauser påtakelig.
 

Rekordhøyt antall deltakere

Årets pårørendekonferanse satte rekord i antall deltakere som i alt var rundt 1000.
 
– Vi hadde 60 gruppepåmeldinger, der vi ikke med sikkerhet kan si hvor mange som så i hver gruppe. Jeg tror dessuten at flere satt sammen også uten å være påmeldt som gruppe, så det kan god være vi var enda flere, sier Unn Birkeland.
 
Flere har også påpekt at de hadde satt pris på muligheten til å kunne snakke sammen etter enkelte av foredragene, -fordøye det som ble sagt og utveksle synspunkter. Det er også en viktig tilbakemelding vi tar med oss inn i planleggingen av neste års konferanse, sier hun og legger til at hun allerede nå gleder seg til Pårørendekonferansen 2022 .
 

Pårørendekonferansen 2022

– Til neste år håper vi å kunne invitere til en fysisk konferanse! Samtidig ser vi at mange ikke har anledning til å komme, spesielt blant de pårørende. Streaming er derfor også viktig, sier Unn Birkeland som om ikke lenge kommer til å kalle inn komiteen for et første planleggingsmøte av neste års konferanse.
 
Tilbake_pil
Tilbake
printer
Skriv ut