Ta vare på deg selv
Ta vare på den syke
Ta vare på familien
Ta vare på barna
Kursportal_knapp
Kursportal_knapp_hover
01. desember 2023

Pårørendesenteret styrker kommunikasjonsarbeidet

Kommunikasjonsrådgiver og tidligere journalist Borghild Eldøen er engasjert i en nyopprettet stilling som kommunikasjonssjef ved Pårørendesenteret fra 1. januar.
Pårørendesenteret styrker kommunikasjonsarbeidet
Ellipse%2035
Bethi
Tekst:

​Bethi Dirdal Jåtun

Journalist

– Jeg er imponert over det målrettede og viktige arbeidet Pårørendesenteret gjør for å fremme et mer pårørendevennlig samfunn. Jeg ønsker å bidra til dette viktige samfunnsarbeidet med mine erfaringer fra et helt yrkesliv i kommunikasjonsfaget, sier Borghild Eldøen som de siste 17 årene har tilbudt alle typer kommunikasjonsrådgiving til bedrifter og organisasjoner gjennom sitt eget selskap Eldøen kommunikasjon.

– Bærebjelken i arbeidet vårt er solid faglighet og god kommunikasjon. Vi er derfor svært glade for å ha rekruttert en av de mest erfarne kommunikasjonsrådgiverne i landet. Borghild Eldøen har den kompetansen og forståelsen for samfunn, politikk og kommunikasjon som trengs for å lede vårt kommunikasjonsarbeid, sier Unn Birkeland, daglig leder i Pårørendesenteret.

– Vi gleder oss til å få Borghild på plass og ser fram til å kunne jobbe enda mer strategisk og målrettet for å nå flere pårørende og fagfolk med tilbudet vårt, sier Unn Birkeland.

Tilbake_pil
Tilbake
printer
Skriv ut