Ta vare på deg selv
Ta vare på den syke
Ta vare på familien
Ta vare på barna
Kursportal_knapp
Kursportal_knapp_hover
02. mai 2024

Rekordpåmelding for faglig påfyll

Årets konferanse kan allerede nå notere rekordpåmelding fra fagfolk som vil samles for å høre på interessante foredrag. I fjor hadde vi 44 gatherings – fire måneder før konferansen har vi allerede over 80 bestilte!
Rekordpåmelding for faglig påfyll
Ellipse%2035
Borghild%20Eld%C3%B8en%20copy
Tekst:

​Borghild Eldøen

Kommunikasjonssjef

Bli med på den digitale Pårørendekonferansen

Selv om den såkalte Earlybird-rabatten tok slutt 30. april, er det fremdeles gode rabatter for mindre grupper, pårørende og studenter. Se rabatterte priser her. Husk at alle påmeldte får en link som varer i sju dager.

Du kan også delta på en storsamling. Sjekk om det finnes en gathering (storsamling) nær deg her. Meld deg på hvis det er påkrevd, eller bare still opp. Hvis du ikke finner en gathering du ønsker å være med på, meld deg på her og delta hjemmefra for kun 295 kroner.
 

Pårørendekonferansen er et must for alle som trenger oppdatering og ny kunnskap om pårørendearbeidet som bare blir viktigere og viktigere.

Unn Birkeland, komitéleder
 

Gå ikke glipp av Peder Kjøs og alle de andre spennende gjestene

– Vi mennesker liker å være til hjelp, å bety noe for noen og være den som bærer – som for eksempel i ansvaret for egne barn. Men når det blir over lang tid og kanskje også uten tidsavgrensning, blir det krevende. Uansett hvor investert, motivert og godt menneske man er, vil man bli sliten, forteller Peder Kjøs i et intervju med Pårørendesenteret.

 

Programmet er enda ikke ferdig spikret, men disse kommer: Standupkomiker Else Kåss Furuseth, lege og tidligere barneombud Trond-Viggo Torgersen, relasjonsterapeut og komiker Dora Thorhallsdottir, intensivsykepleier Stine Irene Flinterud, forsker Kristiane Myckland Hansson, professor i kvalitet og sikkerhet i helsesystemer Siri Wiig, pårørende Mariann Baugerud, spesialist i klinisk barne- og ungdomspsykologi Torun Vatne.

Se hele prisoversikten og les om fordelene og mulighetene med gathering på Pårørendekonferansen.no 
 
Tilbake_pil
Tilbake
printer
Skriv ut