Ta vare på deg selv
Ta vare på den syke
Ta vare på familien
Ta vare på barna
Kursportal_knapp
Kursportal_knapp_hover
Tilbake_pil
Tilbake

5. desember

Hva med å sette av litt tid til å lese sammen?

getty-images-jJTgQdJRG2Y-unsplash
En god bok går aldri av moten, enten det er en gammel klassiker eller en nyere historie. Hva med å ta en tur innom biblioteket og se hva dere finner?
To små anbefalinger fra oss, som begge er «kalenderbøker»: 

Maja Lunde: Snøsøsteren
Boken, som er illustrert av Lisa Aisato, tok Norge med storm i 2018. Julian blir 11 år på julaften. Vanligvis er det årets beste dag, når juletreet står pyntet og lysene er tent, luften er fylt av lukten fra klementiner og pepperkaker, og det knitrer i peisen, men i år er ingenting som det pleier. Julian og familien bærer på en stor sorg etter at storesøsteren Juni døde og Julian tenker at jula rett og slett er avlyst. Så møter han juleelskeren Hedvig, kan det bli jul likevel?

Jostein Gårder: Julemysteriet
I en bortgjemt bokhandel finner Joakim en magisk julekalender. Hver dag når han åpner en luke i kalenderen, faller det ut en liten lapp med en fortelling om Elisabeth og hennes reise til Betlehem. Det er en reise gjennom Europa og Lilleasia, men det er også en reise gjennom historien. Jostein Gaarder forener historisk innsikt og fabulerende fantasi på en enestående måte i en fortelling som også berører den store julefortellingen.

Og du, er livet slik at det er krevende å finne både tid og krefter til å lese, kan du sjekke ut vår første kalenderuke - ferdig innleste eventyr.

Tilbake_pil
Tilbake
printer
Skriv ut