Ta vare på deg selv
Ta vare på den syke
Ta vare på familien
Ta vare på barna
Kursportal_knapp
Kursportal_knapp_hover
01. februar 2021

Her finner du pårørendetilbudet i din kommune

– Vår «karttjeneste» er unik, sier Unn Birkeland, daglig leder i Pårørendesenteret som på nettstedet pårørendesenteret.no gir en landsdekkende oversikt over pårørenderessurser i hver enkelt kommune over hele landet.
Her finner du pårørendetilbudet i din kommune
Ellipse%2035
Bethi
Tekst:

​Bethi Dirdal Jåtun

Journalist
– Vi jobber kontinuerlig med å holde oversikten oppdatert, sier Birkeland i Pårørendesenteret som gjennom nettsidene Pårørendesenteret.no, Pårørendeprogrammet.no og UngePårørende.no er et hjelpetilbud til pårørende i hele Norge.
 

Vil gjerne ha innspill

Birkeland understreker at de blir glade for innspill til den landsdekkende kommuneoversikten. Hun er takknemlig om folk tar kontakt dersom de skulle ha oversett noe.
 
– Vi står alltid i fare for ikke å få med oss alt, men jobber målrettet for at oversikten skal være så komplett som overhodet mulig, påpeker hun.
 
Pårørendetilbudet i din kommune finner du her
 

Tilbud til hele landet

På nettstedet UngePårørende.no tilbys hjelp til barn og unge pårørende. Her ligger aktuelle filmer og problemstillinger, og her kan barn og unge benytte chatten dersom de trenger noen å snakke med eller har konkrete spørsmål. Pårørendelinjen er åpen hver dag mellom 1000 og 1500, med langdag fram til klokken 1900 mandager og onsdager. 
 
Mens Pårørendesenteret.no henvender seg til pårørende, er Pårørendeprogrammet.no myntet på fagpersoner med blant annet vekt på det siste innen pårørendeforskning.
 
– I tillegg til Pårørendelinjen som er åpen hver dag tilbyr vi også videosamtaler, forteller Unn Birkeland som har et team på 14-15 fagpersoner som rullerer på å betjene Pårørendelinjen, holder kurs og samtaler med pårørende.

Pårørendetilbudet i din kommune finner du her
 
Tilbake_pil
Tilbake
printer
Skriv ut